Icepic Fotograf Marcus Johansson

Fotografi till salu New York

Street Art by Marcus Johansson visar här just nu en alldeles färsk samling från Miljöer och Stämningar i New York!

Föreställ dig de här bilder i tex 1 x 2,5 meter eller kanske ändå större som ball tuff och unik inredning på kontoret, Restaurangen eller vilken vägg som helst!

7319-Fotokonst-tavla-klocka

Vill ni ha hjälp med att mixa ett antal verk till företagsväggen eller hemmet i en snygg och genomtänkt serie alternativt enstaka placeringar, Proffsigt inramat och hängt, Som tillsammans skapar en härligt tidlös visuell upplevelse av äkta fotokonst från livet och gatan så är det bara att hojta till så presenterar jag ett snyggt förslag utifrån vår kommunikation! (Det finns många liknande och  mer personifierade  i råare, rakare stil i arkivet för dig som vill gå lite djupare)

Alla bilder är äkta. Manipulerade fotografier förekommer ej. Upplagan är signerad och begränsad till mellan 10-20 exemplar med början på 1 till den som är först ut.

Prisexempel:
A1 Printer storlek ca 70-100 cm. Signerade original i begränsad upplaga 1-7/ 7700 kr. 1-11/ 11400 kr. Priserna gäller om inget annat anges under bilden.

Begär pris för övriga storlekar och alternativ ramning

(C)2015 {Marcus Johansson}, all rights reserved
Alla bilder är skyddade av upphovsrättslagen och får inte kopieras eller användas utan skrifligt tillstånd från fotografen.

Klicka upp bilden och använd piltangenterna för att bläddra! Klicka sedan på bilden för att återvända till sidan. Byt sida under bilderna om du vill se mer… Mycket nöje!
Fotograf Marcus Johansson