Icepic Fotograf Marcus Johansson

Motorsport

Som mångsidig yrkesfotograf de senaste 20 åren har jag skapat mycket Fine Art inom en rad olika motivområden. Bilder som dominerats av Tung industri – Arkitektur och Människor. Och inte att förglömma, min passion för Street photography som hjälpt mig utveckla och förnya tankebanor med spännande dynamiskt bildspråk. Fotografier som numer hänger på många olika företag som konst men också hos privatpersoner.

Lite snygga ord som Fine Art photography låter ju bra men vad står det för? Fotografering är en bildberättelse, en berättelse är mer än bara dokumentation eller kopiering. Fine Art definieras av en medveten genomtänkt bildidé och genomförande.
För mig handlar den här berättelsen om att ta med betraktaren till vad framförandet av fordon går ut på. Kontroll över kraft och fart förenat i mäktiga skapelser, Glädje som susar fram i möjliga och mindre möjliga situationer. Tyglad energi till belåtenhet för dig själv, tillsammans eller gentemot andra. Till slut blir även detta konst. Konsten att föra fram med perfekt kontroll, snyggt, elegant och snabbast -Ett fordon som tjänar dig väl och varefter växer fram till fulländad skönhet.

Nu sätter jag min prägel på motorsporten för att skapa snygga tidlösa bilder som för all framtid kommer ta plats högt på prispallen!
Fotograf Marcus Johansson

Köp arkivbild som digital fil eller printer kopia i valfri storlek med eller utan ram! Mejla önskemål med Titel och bildnummer till marcus@icepic.se så returnerar jag pris och leveransvillkor.

(Priser för Redaktionell eller Kommersiell användningsrätt  följer Svenska fotografers förbunds riktlinjer.)

Beställ fotografi i A2 ca 50×70 cm. Monterade på trendigt plexiglas eller på tufft aluminium för väggen från 2990 kr. (80×120 cm 4900 kr) frakt tillkommer.
Pris per fotografi 1590 kr. Inkluderar två printerkopior i A4 samt en högupplöst bildfil i HD-format.

Uppdragsfotografering enligt önskemål privat eller näringsliv. Uppdragsfotografering Priser Boka fotograf Marcus Johansson för kommande bantid, race eller evenemang och fyll på bildarkivet med tuffa tidlösa och snygga Race-Art- bilder! Pris för Fotografering på plats samt framkallningsprocess för 6 fotografier 9600 kr.

Saknar du bild från eventet? Mejla en förfrågan-Ange fordons beskrivning  samt bana och datum så kollar jag arkivet där det finns massor…

Bildnr 1494/16 Noll 8 Stripp-tease

28/10-2017 Tack för beställningen Johan Berglund! Fotografi i A2 format monterat på plexiglas för väggen är på väg…
Fotograf Marcus Johansson

Här följer en lista på Event och banor som det finns arkivbilder från:

  • DriftBash Malmby Strängnäs Okt 2016
  • Italiensk Bilträff Wenngarns Slott Maj 2017
  • Crosskart SM-Final 2017 Högstabanan Sep 2017
  • Folkrace: Caravanhallen Cup Högsta Sep 2017
  • Roadracing Sviestad Sep 2017
  • Targa Florio Svezia Maj 2017
  • Gärdesloppet Maj 2017 och tidigare år
  • Stockholm Cruising Aug 2016 och tidigare år
  • Rallycross SM-finaler Strängnäs Sep 2017