Icepic Fotograf Marcus Johansson

icepic gästspel med fotokurser i fler städer

Under kommande perioder kommer jag att lägga upp fotokurser i flera städer. Dessa endagskurser kommer att gå på en Lördag eller Söndag.

Jag presenterar en planering med startdatum nedan som kommer att ligga 7 månader eller mer framåt i tiden.

Avgörande för att kurserna kan starta blir 3 deltagare som bokat 6 månader i förväg. Kurserna rymmer som regel max 6 deltagare.

Är ni redan en grupp på 3 personer eller fler så kan ni be mig komma till er varhelst ni önskar Kurspriset kommer att följa det fasta utbudets pris här i Stockholm med tillägg för resan till er från Stockholm T/R.

Göteborg: 2017-2018
Grundkurs intensiv December 16
Februari 17
April 21
Juni 16

Malmö: 2018
Grundkurs intensiv Mars 17
Maj 19

Detta får bli en början som jag vartefter kommer att fylla på och även lägga in kurser i städer med kort varsel i samband med fotografiska uppdrag eller liknande.

Föreslå kursinriktning och stad till mig så sätter jag upp ett datum där!

Har ni önskemål på kursinriktning eller stad så kan ni meddela mig detta så lägger jag upp ett kursdatum på platsen enligt ovanstående. Är jag på plats en Lördag kan det självklar gå att ordna en utvecklingskurs på Söndagen om intresse finns!

Det är mycket bra om ni så tidigt som möjligt preliminärbokar utan bindning så hjälper det till att kursen blir genomförd: Jag kan på så vis boka tågresa i god tid och hålla nere kostnader till förmån för kurspris m.m.

Preliminärboka med ett mejl till marcus@icepic.se Nämn kurs stad och datum så returnerar jag en preliminär bokningsbekräftelse.

Läs mer om innehåll och program under kurslänkar här nedan:

Foto Grundkurs intensiv 2017 i Stockholm

Bildkomposition visuell kraft 2016

Street photography i Stockholm 2017

Porträttkurs med modell i naturliga miljöer