Icepic Fotograf Marcus Johansson

New York workshop 3-stegs utveckling Sep. 2019

New York 12-15 Sep 2019 

Årets upplaga (Sep 2018) av den här 3-stegs utvecklingen blev väldigt bra och framför allt superrolig!
Så här kommenterade en av deltagarna. ”Bra upplagt kurs i New York med lagom blandning teori och praktik. Kursen innehöll avsnitt för arkitektur, street- och cityfoto, porträtt, modell i stadsmiljö, skyline i dagsljus, solnedgång och mörker. Marcus är en erfaren och mångsidig fotograf och med känsla för detaljer så att bilden ska bli så nära perfekt som möjligt. Vi hade dessutom kul, trevligt och med många spännande och lärorika diskussioner.”
/ Christer Nilsson

Jag lägger upp en ny kurs för nästa år enligt ovan och hoppas att du som är intresserad preliminärbokar snarast. Kursen har plats för 6 deltagare totalt.

Klicka på respektive kurs nedan för att läsa mer ingående om programmet

Min mest populära workshop efter Grundkurs intensiv. En kurs som går här i Stockholm, Barcelona, Paris samt i New York sedan 2011.
Program och uppställning nedan är detsamma fast med den geografiska skillnaden.

Torsdag 1. Utvecklingskurs Bildkomposition
Fredag 2. Street Photography
Lördag 3.   Porträttkurs med modell i naturliga miljöer (med modell)
Söndag 4. Professionell bildanalys av din portfolio Avslutning: Bildanalys med diskussion kring kamerateknik och komposition

Tider 9:00-17:00 (lunch 12:30-14) (Obs start och sluttid (klockslag) kan komma att varieras efter behov)
Antal deltagare max 6 min 4
Kursvagift: 8850 kr.

Preliminär anmälan ej bindande senast 31 Jan 2019
Bindande bokning med bokningsavgift senast 28 Feb 2019

Regler för avbokning och återbetalning följer branschpraxis
Preliminärboka med ett mail till marcus@icepic.se
(Workshopens uppgifter och priser kan komma att korrigeras eller uppdateras om förutsättningar ändras och kommer i så fall att ske före bindande bokning)

Målet med kursen:

Det här är ett genomtänkt fotopaket där du får lära dig att fotografera mer kvalitativt med tänk och planering som hos en yrkesfotograf. Du blir bättre på att uppfatta och våga mer i spontana situationer. Du blir säkrare på din kamerateknik och lär dig samanfläta kursens olika moment till insikt för hur man fotograferar och förstärker bilden av människor, miljöer, snygga porträtt, samt street-bilder med hjälp av kreativ komposition.

Spontana kommentarer från kursdeltagare…

”Bra upplagt kurs i New York med lagom blandning teori och praktik. Kursen innehöll avsnitt för arkitektur, street- och cityfoto, porträtt, modell i stadsmiljö, skyline i dagsljus, solnedgång och mörker. Marcus är en erfaren och mångsidig fotograf och med känsla för detaljer så att bilden ska bli så nära perfekt som möjligt. Vi hade dessutom kul, trevligt och med många spännande och lärorika diskussioner.”

/ Christer Nilsson

Dag 1 sätter vi tillsammans upp individuella eller gemensamma fotouppgifter som sedan skall genomföras enligt en professionell struktur med inriktning på slutanvändningsområdet för bilderna.

Dag 2 Packar vi lätt för att möta och genomföra spontana bilder av stadens gatuliv. Här försöker vi använda oss av gårdages teknik så långt det går men i stort handlar det om att våga göra de bild idéer som dyker upp!

Dag 3 Skall vi använda oss av båda dagarnas erfarenheter och samanfläta den kunskapen till spännande och snygga porträtt!

Dag 4 Träffas vi och går igenom ett anta bilder från varje dag med analys och feedback. (halvdag slutar 12:30)

Bilder från senaste workshopen 2018 med flera!