Icepic Fotograf Marcus Johansson

Gatufoto ögonblicksbilder

Fotograf Marcus Johansson (icepic)

Här presenterar jag bilder från gatan som på engelska kallas för ”by snap” Ögonblicksbilder. Galleriets innehåll byts ut och varieras då och då och inte efter någon särskild ordning annat än att jag håller mig till temat.

Hittar du något du gillar går det bra att köpa en print i valfri storlek monterad på plexiglas eller aluminium utan glas som är riktigt fränt och gör sig tufft och snyggt för motivkategorin. Pris enligt detta varierar efter storlek från A3 format 3600 kr. – A1 + för 7400 kr. Gör en förfrågan för aktuellt pris.

Du kan även köpa ett signerat foto original i högsta papperskvalitet i begränsad upplaga om 7 eller 11. Pris för första upplaga ca 14.400 kr. Ram och frakt tillkommer enligt önskemål. Mejla förfrågan

En liten berättelse kring bakgrund och utövande:

Min kamerateknik med rörelseoskärpa och panoreringar tog sin början på allvar 2008 efter att jag under tid konstaterat att kameran vanligtvis inte kunde leverera det jag såg och upplevde just där och då. En insikt som blev snabbt påtaglig genom Gatufoto. Mina tankar från gatulivet kretsar annars mest kring det där vardagliga som man nästan aldrig stannar upp och reflekterar över. En bild som inte har något särskilt men som säger allt för att försöka beskriva med ord vad jag söker åstadkomma. Det är för att förklara ofantligt svårt att använda rörelseteknik medvetet för bilder i ögonblickssituationer och en total lycka då det fungerar.

Liten berättelse hur mitt engagemang och intresse för gatufoto tog sin början.

Följ mig på Instagram..

Instagram: https://www.instagram.com/icepic.se/?hl=sv
Instagram: https://www.instagram.com/icepic_architecture/?hl=sv
Facebook: Icepic Foto workshops Kurser

Ps. Klicka på bilden och se den förstorad utan text!