Icepic Fotograf Marcus Johansson

Landskap

Fotografier av icepic – Fotograf Marcus Johansson

Landskap – Vyer är alltid lockande för ögat och när jag väl är ute och far runt händer det att jag stannar till och njuter av vad sinnena ser och associerar med i olika stämningar och ljus. Försöker som med all min fotografering alltid ligga nära verkligheten och spegla det jag känner och upplever på plats!

Poster enligt nedan beställer du via mejl till marcus@icepic.se Ange titel bildens nummer samt storlek och antal. Exempel Lovely day 9063/16 A2 1 st.  Tillsammans med postadress och telefonnummer.

Kontakta fotografen

Presentkort på valfritt belopp

Fotografier i storlek med yttermått som passar i alla standardramar. Den vita kanten gör att det blir snyggt även utan passepartout. Kvadratiska bilder kan ni själv beskära om ni önskar använda kvadratisk ram. A3 (30×40 cm.) – A2 (50×70 cm.) – A1 (70×100 cm.) Tillval: beställ utan bildtitel eller ändra enligt önskemål. 75 kr.

 

  • Pris
  • A3: 495 kr. (Yttermått 30×40 cm.)
  • A2: 795 kr. (Yttermått 50×70 cm.)  
  • A1: 1495 kr  (Yttermått 70×100 cm.)
  • Fotopapper av hög kvalitet (Fine Art print)
  • Frakt och emballage  inom Sverige tillkommer med 75 kr. (Fraktfritt för beställningar över 500 kr till samma adress)
  • Leveranstid 5-7 vardagar.
  • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Tillbaka till första sidan

Ps. Närmaste månaderna kommer jag att fylla på med nya motiv av blandad kompott några gånger i veckan 👍

Samtliga bilder är fotograferade av mig. Inga manipulationer förekommer även fotokonst är ren teknik och hantverk. Fräna unika fotografier och fotokonst som jag under 25 år som proffsfotograf samlat på mig och gjort ett urval som här presenteras och görs tillgängligt för hem eller arbetsplats! //Marcus

En del motiv finns som signerade foto original i begränsad upplaga. Mejla förfrågan.. Ca pris 14400 kr.

Klicka upp bilden för att se den förstorad och korrekt. Använd pilarna för att göra en visuell resa genom bildutbudet som så här långt ligger i blandad kompott.