Icepic Fotograf Marcus Johansson

Ölkultur-Pubstämning & människor

Öl & Whiskey mässan Nacka 

 

Fotograf Marcus Johansson (icepic)

Efter att jag mer eller mindre slutat dricka öl för drygt 25 år sedan Introducerade Jugge en Read Seal på Oliver Twist i Stockholm.
Det var startskottet till en helt ny era av ölkultur för mig.
Genom mina Foto workshops runt om i världen har jag fått vara med att se den här kulturen växa fram i Metropoler som Paris, Hong Kong, Barcelona och nu på slutet även Berlin för att nämna några, Kan ju tillägga att så sent som 2011 fick man även i London jaga rätt på en IPA om det var vad som lockade för kvällen 🙂

Längs de senaste 10 åren har det liksom blivit en grej att finna ut det lokala ölet där jag befunnit mig med min kamera. Jag har på nästan varje resa blivit introducerad till nya ölschapp med spännande lokala sorter -Mött en rad intressanta människor från alla världens hörn. Till min förvåning har samtliga föreståndare vetat vilka som driver Oliver Twist och Akkurat i Stockholm. Vilket såklart fört oss kulturen  närmare varandra!

Eftersom min berättarglädje genom fotografi alltid drivit mig att släpa på kameran i vått och torrt så vill jag nu dela med mig av något ur materialet här på sidan.

Skulle ni av någon anledning vilja köpa loss en arkivbild som printer kopia så går det naturligtvis jättebra! Mejla önskemål med Titel och bildnummer till marcus@icepic.se så returnerar jag pris och leveransvillkor.
(Priser för Redaktionell eller Kommersiell användningsrätt  följer Svenska fotografers förbunds riktlinjer.)

Uppdragsfotografering enligt önskemål privat eller näringsliv. Uppdragsfotografering Priser Boka för kommande evenemang och fyll på bildarkivet med levande berättande verksamhetsbilder som är gjorda med professionellt bildspråk!