Icepic Fotograf Marcus Johansson

POSTER SHOP

Fotografier av icepic – Fotograf Marcus Johansson

Poster enligt nedan beställer du via mejl till marcus@icepic.se Ange titel bildens nummer samt storlek och antal. Exempel Lovely day 9063/16 A2 1 st.  Tillsammans med postadress och telefonnummer.

Kontakta fotografen

Presentkort på valfritt belopp

Poster storlek med yttermått som passar i alla standardramar. Den vita kanten gör att det blir snyggt även utan passepartout. Kvadratiska bilder kan ni själv beskära om ni önskar använda kvadratisk ram. A3 (30×40 cm.) – A2 (50×70 cm.) – A1 70×100 cm.) Tillval: beställ utan bildtitel eller ändra enligt önskemål. 75 kr.

Erbjudande Köp 3 Posters betala för två! (Gäller tom 13 dec 2021.) Dessa priser är de lägsta tänkbara. Så passa på nu under denna pilotperiod då kommande priser bara kan bli mer marknadsanpassade.

  • Pris
  • A3: 195 kr.
  • A2: 395 kr.
  • A1: 895 kr
  • Fotopapper av hög kvalitet (Fine Art print)
  • Frakt och emballage  inom Sverige tillkommer med 75 kr. (Fraktfritt för beställningar över 500 kr till samma adress)
  • Leveranstid 5-7 vardagar.
  • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Ps. Närmaste månaderna kommer jag att fylla på med nya motiv av blandad kompott några gånger i veckan 👍

Samtliga bilder är fotograferade av mig. Inga manipulationer förekommer även fotokonst är ren teknik och hantverk. Fräna unika fotografier och fotokonst som jag under 25 år som proffsfotograf samlat på mig och gjort ett urval som här presenteras och görs tillgängligt för hem eller arbetsplats! //Marcus

En del motiv finns som signerade foto original i begränsad upplaga. Mejla förfrågan.. Ca pris 14400 kr.

 

Höst-vinterväder på Östersjön. I Brantevik i Skåne gjorde jag den här bilden en blåsig dag med härligt levande vatten i kontrast mot det nakna ensamma badstegen samt den färggranna himlen i horisonten.

Österlen badstege P 4636/20

 

Fotokonst av Linköping Domkyrka i Vinterljus. Jag har haft anledning att besöka denna mäktiga kyrka ett flertal gånger. Och eftersom jag alltid bär med mig kameran och gillar Arkitektur har det vid varje besök blivit ett antal bilder. Min idé om vad jag ser och uppfattar vid besöken har dock aldrig riktigt stämt överens med vad jag fått ut ur kameran. Förrän denna bild som jag gjorde Julen 2018!

Linköping domkyrka P 9802/18

Det är med glädje som jag meddelar att min första Poster ”The Boss” köpts av Sofi A. i Sundbyberg 2021-11-07 

Den här Street-bilden gjorde jag i Hong Kong 2018 medan jag väntad in ett möte. Över en kall öl i värmen får jag syn på denna gamle man som tydligt stack ut ur mängden människor. – Jag ser honom, – Han ser mig, och på två meters håll riktar jag kameran och trycker av i samma sekund som en förbipasserande nyfiket undrar vad som pågår? En stund senare nöjd och belåten med resultatet visar jag bilden för barägaren som berättar att denna mannen är ökänd som och jag citerar – No god – bad Hong Kong Mafioso. Oavsett så är det ett riktigt fränt gatuporträtt som sannerligen sticker ut med sin karaktär!

The Boss P 4574/18

Så här löd Sofis kommentar då Postern nådde henne idag 10/11-21

Sofi Andersson
Sjukt nöjd!

 

Klicka upp bilden för att se den förstorad och korrekt. Använd pilarna för att göra en visuell resa genom bildutbudet som så här långt ligger i blandad kompott. 

Sorterade bilder under dessa rubriker

 

Lugn & Ro   Stadsmotiv   Livsstil   Street Photography   Natur   Landskap   Fotokonst   Bildidéer   Branschrelaterat   Poesi