Icepic Fotograf Marcus Johansson

Fotografier Print shop

Fotografier av icepic – Fotograf Marcus Johansson

 

Fotografier enligt nedan beställer du via mejl till marcus@icepic.se Ange titel bildens nummer samt storlek och antal. Exempel Lovely day 9063/16 A2 1 st.  Tillsammans med postadress och telefonnummer.

Kontakta fotografen

Presentkort på valfritt belopp

Fotografier i storlek med yttermått som passar i alla standardramar. Den vita kanten gör att det blir snyggt även utan passepartout. Kvadratiska bilder kan ni själv beskära om ni önskar använda kvadratisk ram. Tillval: beställ utan bildtitel eller ändra enligt önskemål. 75 kr.

  • Pris
  • A3: 495 kr. (Yttermått 30×40 cm.)
  • A2: 795 kr. (Yttermått 50×70 cm.)  
  • A1: 1495 kr  (Yttermått 70×100 cm.)
  • Fotopapper av hög kvalitet (Fine Art print)
  • Frakt och emballage  inom Sverige tillkommer med 69 kr. (Fraktfritt för beställningar över 800 kr till samma adress)
  • Leveranstid 5-7 vardagar.
  • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Dessa fotografier är gjorda med hårt envist arbete ur en glödande passion som jag lyckats hålla levande sedan min första kamera och väldigt påtagligt under de senaste 25 åren som yrkesfotograf.

Erbjudande just nu! Win-win deal för dig som har butik, Restaurang eller annan plats där det flödar människor.

Jag kan hjälpa er välja ut fotografier som har ett genomgående berättande. Snyggt och proffsigt inramade som matchar i färg, gråskala i anpassade storlekar som lyfter fram kultur med levande bilder av människor och stämningar ur verkligheten. Prisexempel för min hjälp och ett tiotal inramade fotografier av hög kvalitet ca 12000 kr.

Tanken är att få ut mina bilder för andra att glädjas åt. På så vis skapar vi ett gemensamt utbyte till självkostnadspris. Jag får ut mitt namn med min fotografiska kunskap och ni får en inredning med unika bilder.

Hör av er till mig så prövar vi denna win-win deal medans möjlighet finns. //Marcus

Jag vill göra mina fotoposters tillgängliga för människor som uppskattar bilder. Tankarna går tillbaka till en tid då jag tågluffade runt i Europa ensam som 17 åring. Ett av mina starka upplevelser var alla fantastiska gallerier och vykortsaffärer som bjöd mig in i en helt ny värld av fräna bilder till skillnad från vår på den tiden relativ begränsade marknad hemma i Sverige. Jag ville köpa alla bilder som tilltalade mig. Men det fick räcka med en handfull i begränsat format som passade min ryggsäck. Så detta är mitt sätt att bjuda ut och göra bilder som förhoppningsvis era ögon kan fastna för och kanske tom relatera till för en mycket liten peng.

Jag har hittills genom åren endast sålt fotografier som konst till alla möjliga privatpersoner, samlare och företag. Är detta något du frågar efter så spana i galleriet under Tex fotokonst till salu med olika bildrubriker eller mejla en förfrågan. Prisbilden landar på mellan 10-25 tusen kronor för ett signerat original i begränsad upplaga som antingen är  i 7 eller 11 exemplar. //Marcus – icepic photography

Så här enkelt gör du det själv:

Köp en print i valfri storlek från det fasta utbudet ovan. Mejla beställning med bildnummer så här -Colorful lady 4040/18 Storlek A2 1st. med adress och telefon för fraktbolaget. Köp en enkel ram från T ex Ikea, Claes Olsson eller Rusta för att nämna några. Standardmått för detta exempel är 70×50 cm. (A2) Öppna upp flikarna på baksidan och lägg in fotografiet och förslut flikarna – Klart! Resultant ser du här nedan, Klicka upp bilden så ser du bättre. En motsvarande ram kostar runt 250 kr. hos nämnda leverantörer.

Det är med glädje som jag meddelar att min första print ”The Boss” köpts av Sofi A. i Sundbyberg 2021-11-07 

The Boss P 4574/18

Så här löd Sofis kommentar då fotot nådde henne idag 10/11-21

Sofi Andersson Sjukt nöjd!

Erika Larsson
Erika säger: Nu har dem kommit. Dem var jättesnygga alla tre. Tack. 👊🏼
Erik Hall
Halloj, Bilderna kom idag, supernöjd!! Blev en ascool vägg med dina fotografier där!👍

 

Klicka upp bilden för att se den förstorad och korrekt. Använd pilarna för att göra en visuell resa genom bildutbudet som så här långt ligger i blandad kompott. Fler motiv kommer löpande…

Sorterade bilder under dessa rubriker

 

Lugn & Ro    Stadsmotiv    Livsstil    Street Photography   Natur   Landskap    Fotokonst    Budskap-Bildidéer   Branschrelaterat    Poesi Kyss mig Words n Art

 

Här nedan presenterar jag de senaste köpta bilderna i fallande ordning..