Icepic Fotograf Marcus Johansson

Raggare Stockholm Cruising 2016

Det är ju så viktigt att vara sugen när man fotograferar. Inga bilder kommer någonsin till dig. Kanske uppfattar man det så när man är i farten och tycker allting är roligt men så förhåller sig det verkligen inte. Som yrkesfotograf är det ens jobb att se till att du är kreativ och nyfiken på beställning.

Just den här kvällen hoppade mina sinnen av glädje och sprudlande energi. Jag vill jobba med att få fram känslan ur den här svenska Raggarkulturen. Det vill säga försöka skapa bilder som berättar om Bilarna, skönheterna, Motorintresset, Den långsamma riden av frihet som erbjuder gemenskap för likasinnade och alla som bjuder till.

Fotografierna ligger inte i någon särskild ordning nedan men jag har lagt mycket arbete på att få fram känsla, form, stämning och rörelse i berättelsen samt att det skall vara snyggt och ballt snarare än ren dokumentation.

Beställ fotografi i A2 ca 50×70 cm. Monterade på trendigt plexiglas eller på tufft aluminium för väggen från 3490 kr. (80×120 cm 5900 kr) frakt tillkommer.

Mycket nöje! Fotograf Marcus Johansson