Icepic Fotograf Marcus Johansson

Porträttfoto On location eller studio

Porträtt i naturlig miljö sätter personen i centrum och behåller ett mänskligt perspektiv. Första helhetsintrycket andas lite friare och bereder väg för möte med nya kontakter!

Porträtt i miljö:

Är ett sätt att skapa mer dynamiska och levande bilder. Ni ser i galleriet nedan att vi tillsammans kan göra det mesta som känns meningsfull. Tex. ett seriöst uttryck för CV med lite passande miljö som understryker dina färger eller personlighet. – Ett aktivt porträtt från din hobby, sport eller kanske arbetsplats med sysslor. – Ett porträtt av dig/er och ditt fordon i farten eller framför ert hus. – Levande barn i lekparken. – Bilder för dejting. – Kreativa porträtt med olika klädstilar och frisyrer i passande miljöer. Vi kan också skapa fräna porträtt som sticker ut och fungerar som underton i kommersiellt syfte för småföretagare. Jag har mycket fräna miljöer i Stockholmsområdet som är gröna, tuffa, mjuka, spännande eller kanske urbant bland andra människor i city. //Marcus – icepic

Så här fungerar det:
Vi bestämmer tid och mötesplats för fotografering som normalt brukar ta 1,5 timme
Jag sorterar och lägger upp de bästa bilderna för påsikt på min hemsida med åtkomst genom lösenord. Ni väljer de bilder som önskas enligt paketpris där två färdiggjorda fotografier ingår eller så många ni vill enligt prislista. Jag framkallar och färdigställer fotografierna med grundläggande och viss avancerad process i färg eller svartvit.

Porträttfotografering i genomtänkta miljöer som matchar din stil. Sommarpris 2495 kr. Juni – juli 2022 – Tidsbokning

Jag bjuder till ordentligt efter pandemin som frestat på verksamheten. //Marcus


  • Pris för porträttpaket 5800 kr. Fotografering samt bildsortering för urval. 3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess . Ps. Ni kan självklart köpa så mång bilder ni önskar utöver de som ingår i paketet.
  • Erbjudande sommarporträtt: Inkluderar Fotografering på Södermalm framkallning och leverans av 3 utvalda fotografier digitalt högupplösta i färg eller svartvit.

Porträtt i studio likt ovanstående med inkluderad studiohyra.
Fotografering i fullt utrustad studio 1,5 timmar samt bildsortering 2 tim.
3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess 3 Tim.
Pris 7500 kr.

Presentkort

Se även Kreativa porträtt

Välkommen!

icepic – Fotograf Marcus Johansson

15 kommentarer

  1. […] ..är som ljuv musik, det växer sig starkare och blir bara bättre och bättre med tiden! Vad innehåller då ett bra porträtt? Till att börja med så är det viktigt med närvaro och kontakt så att man blir berörd vid första intrycket. Studerar man närmare skall ögonen spegla äkta personlighet som genomsyrar ögonblickets energi i rådande uttryck -Ungefär så…som porträtt här till vänster! Vill du också göra liknande porträtt så följ länken Läs här… […]