Icepic Fotograf Marcus Johansson

Porträttfotografering

Porträtt i alla former

Helfigur, Halvfigur eller bara härliga uttryck. Kom och gör några snygga seriösa eller bara roliga bilder av dig själv! Jag kan t ex ta in en stylist och kanske en  makeupartist och göra några tuffa modellbilder i någon häftig miljö eller i en renodlad studio.

Kanske vill du göra några levande porträtt (ögonblicksbilder) tillsammans med barnen, hunden eller vänner.

Har du behov av porträtt för flera användningsområden som t ex skådespelare som gärna vill ha en personlig, en säljande och en karaktärsbild så går det alleles utmärkt.

Porträttfoto i naturliga miljöer till reducerat sommarpris! 2900 kr. (ord 4800 kr.) Fotografering samt framkallning av 1-3 högupplösta bilder! Boka tid nu! (Gäller privatpersoner tom sista Aug 2019)

Porträtt i miljö
fotografering upp till 1,5 timme
2-3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess
Pris 4800 kr

Porträtt i studio
fotografering upp till 1 timma
2-3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess
Pris 5800 kr

Här följer några konkreta förslag…

Företagsbilder porträtt på plast hos er med eller utan studio

Välkommen!

Fotograf Marcus Johansson

15 kommentarer

  1. […] ..är som ljuv musik, det växer sig starkare och blir bara bättre och bättre med tiden! Vad innehåller då ett bra porträtt? Till att börja med så är det viktigt med närvaro och kontakt så att man blir berörd vid första intrycket. Studerar man närmare skall ögonen spegla äkta personlighet som genomsyrar ögonblickets energi i rådande uttryck -Ungefär så…som porträtt här till vänster! Vill du också göra liknande porträtt så följ länken Läs här… […]