Berlin Miljöer & Street photography

Extra insatt kurs för att staden är så ball och för att jag fick några nya idéer sist vi var där i Februari som för övrigt redan är spikad för 2017 för den som vill planera i god tid!

Kursen går Tor 11/8 – Fre 12/8 2016
Antal deltagare Max 5
Kursavgift 3350 kr per person
Resa och boende samt eventuella guideavgifter tillkommer. Jag brukar själv boka ett prisvärt hotell som ligger strategiskt rätt där vi kommer att starta och sluta dagarna.
Det finns plats ledig! Ring gärna för hotell och dylikt… 0708777895

“Bonuskurs 20/8 Fotografera modell i övergiven herrgårdshus eller liknande utanför Berlin med Blixtljus med plats för 3 deltagare kursavgift 4400 kr.P/p Förkunskaper motsvarande Grundkurs (exponera manuellt) Och ett brinnande intresse, Roligare än så här blir svårt att finna! Ring mig för mer ingående beskrivning 0708777895 Ljussättning – Direktiv och regi – Bildkomposition – Förberedelser och genomförande”

Den här gången tänker jag att vi ägnar två dagar till att utforska spännande miljöer med allt från övergivna och bortglömda platser från Kalla kriget till guidade turer!
Så här brukar jag själv lägga upp mina vistelser med ett eller kanske ett par tema mål som tar mig till intressanta ställen och så skjuter jag gatufoto däremellan! Kursdagarna är förlagda till vardagar för att slippa de värsta köerna som helger annars bjuder.

Boka upp er snarast så blir resan av och man kan förmodligen göra bättre priser på flyg och hotell!
mejla till marcus@icepic.se och preliminärboka

Ser fram mot några riktigt spännande fotodagar!

Fotograf Marcus Johansson