Icepic Fotograf Marcus Johansson

Bilkyrkogård Fotoresa workshop

En weekend bland omkring 800 bilvrak i vad jag kallar Hillbilly County atmosfär. Modell med cool outfit till vårt förfogande i en liten grupp med några få deltagare. Två övernattningar på hotell eller stuga där vi kan ordna med mat och något gott att dricka. Kvällarna ägnar vi tillsammans åt socialt foto-surr och bildvisning på en Tv-skärm!

Modell Panki

Kursavgift inklusive modellarvode Per/pers. 5800 kr. Betalning lika med bekräftad plats. Preliminärboka med ett mejl till marcus@icepic.se
Kursdatum 21-23 Aug 2020 Kurstid Fredag kväll till Söndag lunch
Deltagare Max 5
Uppskattade kostnader utöver kursavgift: Stockholm – bilkyrkogård T/R med bil gemensamt. Boende ca 600 kr. P/p och natt. Mat Fre-Sön självhushåll ca 750 kr P/p. Kanske räcker till någon flaska vin också!

Utrustning som jag tänker: Kamera med extra batteri och gott om minne, (även mobilkamera) Blixt, Trebenstativ, Laptop eller motsvarande skärm. Kablar – Laddare – Kortläsare, Usb-minne, Oömma bekväma kläder och skor efter klimat.

Fredag: Avfärd från Stockholm runt lunchtid: Incheckning på vårt boende 5 tim senare. Vi stannar självklart och pausar längs vägen. Ca 18:30 Välkomstdrink och genomgång av praktik och resonemang kring fotografering och tilltänkt upplägg. Vi äter tillsammans och fortsätter kvällen som vi önskar.

Lördag: Tidig frukost och avfärd till bilkyrkogården för att möta upp eventuellt morgonljus med solen. Vid mulet väder skyndar vi lite mer långsamt. Fotografering och upptäcktsfärd på området var för sig enligt upplägg och egna idéer.

Paus med lunch och genomgång ca 12-14

14:30 Gemensam genomgång och fotografering med vår modell och därefter individuell fotografering med modell så som vi finner lämpligast.

18:00 Fria fotoaktiviteter eller ta tidig kväll

19:30 Mat och dryck med surr och bildvisning från dagens skörd som efterrätt. Vi sätter tider och program för Söndagen baserat på våra då uppkomna önskemål!

Söndag: Hemfärd ca 15:00 Stockholm ca 20:00

Den här gången använder jag en manlig modell som verkligen sticker ut och kommer göra sig förträffligt i dessa coola miljöer!