Icepic Fotograf Marcus Johansson

Fotoworkshop Kreativ Arkitektur

Den här kursen handlar om att förvandla byggnader till grafiskt spännande bilder.

Bakgrund:

Jag har plåta arkitektur och interiörer sedan 90-talet och fått utmärkelser i fototävlingar samt utvecklat Mäklarbranschen genom föreläsningar och fotkurser sedan 2001. De senaste åren har mina kreativa bilder blivit till fotokonst på en rad företag. Sedan 2014 har stora fastighetsägare som T ex. Sweco, Wallenstam, SPP-Storebrand för att nämna några även anammat och använt sig av mina mest avancerade alster som visuellt attraktiva fotografier i informationskanaler och publicering av deras egendom!

Workshopens är baserad på 3-5 fristående dagar. Datumen sätter vi gemensamt inom ramen av 1-3 månader. Antalet dagar bestämmer vi utifrån dina nuvarande kunskaper eller egna önskemål.

Hemma arena är Stockholm. Men vi kan förlägga fotografering varthelst ni önskar helt eller delvis. Jag har mycket god kännedom av städer som Paris, New York, Barcelona, Hong Kong med många flera i Europa.

Kursavgift: 3 dagar 17400 kr.

Möjlighet till reducerat pris. Hong Kong 6-8 Nov 2019 för 1-3 deltagare till samma kursavgift som Stockholm (med anledning av att jag har en bokad workshop dagarna före). Följ länken läs mer och ring mig för frågor och funderingar. Jag hjälper gärna till med bokning av flyg och boende. //Marcus

inkluderar relaterade fotoövningar mellan varje sammankomst samt telefonkonsultation
Antal deltagare 1
(moms tillkommer för företags fakturering) Begär Offert för fler deltagare samt extra kursdagar som även kan innehålla Bildbehandling i Camera Raw & Photoshop.

Prisexempel för 3 dagar Arkitektur fotoworkshop utomlands med upp till 3 deltagare:

  • Paris för 1-3 deltagare: 28900 kr.
  • New York för 1-3 deltagare: 36400 kr.
  • Hong Kong för 1-3 deltagare 36400 Kr.

Bildexempel på Grafisk Arkitektur – Fotokonst av icepic Marcus Johansson