Porträttfoto On location eller studio

Porträtt i miljö:

Låt oss göra det här tillsammans. Även om ni önskar överlåta till mig så kan jag sätta ord på hur jag tänker och tycker utifrån vad jag ser och hur jag uppfattar er personlighet. Under 1-2 timmar har vi gott om tid för att säkerställa några kvalitativa porträtt. Tillsammans sätter vi en plan för vad vi önskar uppnå med stil och uttryck. Vet ni bara vad ni vill använda porträtten till så kan jag föreslå hur vi går till väga.

Så här fungerar det:
Vi bestämmer tid och mötesplats för fotografering som normalt brukar ta 1,5 timme
Jag sorterar och lägger upp de bästa bilderna för påsikt på min hemsida med åtkomst genom lösenord. Ni väljer de bilder som önskas enligt paketpris eller eget antal. Jag framkallar och färdigställer fotografierna med grundläggande och viss avancerad bild behandlingsprocess i färg eller svartvit som ni väljer.

Boka fotografering med ett mejl eller telefonsamtal

Erbjudande: Porträttfotografering On Location i fräna miljöer (bakgrunder) i Stockholm till sommarpris hela Juni 2023 Pris 2895 kr per person.

  • Pris för porträttpaket 5800 kr. Fotografering samt bildsortering för urval. 3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess . Ps. Ni kan självklart köpa så många bilder ni önskar utöver de som ingår i paketet.

Porträtt i studio likt ovanstående med inkluderad studiohyra.
Fotografering i fullt utrustad studio 1,5 timmar samt bildsortering 2 tim.
3 färdiga fotografier med grundläggande framkallningsprocess 3 Tim.
Pris 7500 kr.

Presentkort

Se även Kreativa porträtt

Välkommen!

icepic – Fotograf Marcus Johansson

Här nedan följer olika porträtt med bild rubriker som Dokumentärt – Personlighet – CV – Ärligt – Kommersiellt – Modell portfolio – Livsstil – Fashion – Street – Kostym – Personal – Arbetsporträtt – Uttryckliga – Teatraliska – Högtids porträtt med flera… Klicka upp bilderna för att se korrekt.