Icepic Fotograf Marcus Johansson

Bildanalys och feedback av dina medhavda bilder/portfolio

Få dina bilder bedömda i detalj med Kamerateknik, Bildkomposition enligt regler och kreativitet. Vi diskuterar ditt personliga bildspråk och bedömer hur det kan förädlas eller utvecklas samt hur de klarar sig på marknaden om det är aktuellt.

Till vår hjälp använder vi oss av en lista med frågeställningar stolpat som rubriker som du även får med dig så att du kan fortsätta själv och utveckla ditt bildspråk i en positiv riktning

Pris 1490 kr. Boka tid genom marcus@icepic.se
Fotograf Marcus Johansson

Obs den här analysen ingår i Fotokurs 3-stegs utveckling

Red & Green

Red & Green

Analys av fotografiet ovan: Huvudmotivet är på väg in i bildrummet och har därför en positiv bildriktning med mera utrymme framför henne mot bakom. Tidsmässigt är hon på väg tillbaka i tiden vilket kan ha sin underton av betydelse beroende på vilket budskapet är? Bildkomposition följer tredjedels regeln hyggligt med nacken i det gyllene snittet. Den är således välgjord med utmärkt utfyllnad för att skapa bästa möjliga kontakt och närvaro där inget i bildrummet är överflödigt. Rörelsen skapar stämning och liv och oskärpan leder tankarna till spontanitet och förmedlar stark trovärdighet med verklighetsförankring. De sparsmakade färgerna ger ett fint visuellt intryck och höjer bildens skönhet tillsammans med linjespelet i rulltrappa och glasfasad som förhöjs starkt av de båda diagonala riktningarna.

Spontana kommentarer från kursdeltagare…