Agent / Säljare sökes omgående:

För reklam & foto fotograf Marcus Johansson

Ett helt fantastiskt jobb för rätt person

Jag behöver en driftig och självgående person som är motiverad att tjäna pengar på ett roligt arbete i en välkomnande och växande bransch.
Du behöver älska fotografier och överlag kunna relatera till branschen, en kunskap som snabbt går att växa in i bara intresset finns.
Arbetsuppgifterna går ut på att skapa kontakt lokalisera rätt person på företag. Maila en presentation med utbud om fotoutbildning samt fotouppdrag och sträva efter ett personligt besök när tillfället kräver.

Du bör ha lite ordningssinne, känsla för rutiner och förmåga att resonera och tänka kort och långsiktigt. Viktigt att de arbete och kontakter du skapar alltid finns tillgängliga för nya erbjudanden, som företaget såklart med glädje ser fram mot att få. ( inte så svårt i den här branschen )

Följande tjänster skall säljas:

– Fotouppdrag inom nästan alla motivområden
– Fotokurser på alla nivåer, Föreläsningar, fotoaktiviteter, Kickoffer, Fotoworkshops även utomlands
– Fotografier ur arkivet som bildbyrå och som fotokonst till inredning m.m.

Du kommer även att boka in ovanstående uppdrags datum och tider då det kan vara avgörande för kunden.

Havet är oändligt och likaså är möjligheterna här. Alla kommunicerar med bild och behöver bli bättre på det vilket i sin tur betyder att det bara är att välja och vraka bland dem vi helst vill jobba med!

Förutsättningar:

Du fakturerar reklam & foto (mitt företag) överenskommen – % på vinstnetto från kund betalt uppdrag.

Vi kommer att ha daglig kontakt via möten eller telefon och du kommer få allt de stöd och utbildning beträffande fotoverksamhet, försäljning marknadsföring och retorik. (inte för att de behövs så mycket av den varan i den här branschen men min bakgrund som Reklambyråägare, Säljutvecklare åt Electrolux samt försäljningschef på Master Media Sverige gör att kunskapen är stor på detta område.

Rent konkret så skulle jag se på jobbet som enormt häftigt ur dagens perspektiv med tanke på att det inte finns särskild många konkurrenter och det går att expandera väldigt mycket. Du behöver bara en telefon en hygglig laptop med Internet och sen kan du jobba från var helst du önskar! Detta kräver såklart disciplin. Intäkterna baserat på en 4 timmars arbetsdag borde motsvara 1500 – 6000 kr.

Kontakta mig på 0708 777895 eller marcus@icepic.se

Välkommen!

Fotograf Marcus Johansson

Ps Om du som söker är fotograf och tänker göra karriär så skulle den här kunskapen hjälpa dig längre än någon fotoskola kan erbjuda. Det kan också finnas möjligheter att följa med som fotoassistent på uppdrag, vara med på kurser/föreläsningar med mera. ds

www.icepic.se

3 svar på ”Agent / Säljare sökes omgående:”

  1. Jag är en f.d. mycket energisk person som skulle kunna bidra med de tjänster Du söker.
    Jag tycker om att fota de aborrar jag dragit upp och att tillreda dessa för en förtjusande måltid.
    Önskar Du delta i sådana aktiviteter är Du välkommen till Bjursund när säsongen börjat.

    Tidigare kursdeltagare har varit mycket nöjda med resultatet. T.ex Emeli
    Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.