Arkitektur Fine art photography workshop i Barcelona Maj 2018

Under 2017 så långt har jag haft ganska många privata workshops för yrkesfotografer. Sammantaget har jag lärt mig mycket om vad som hjälper till med att utveckla deras bildspråk oavsett vilken motivinriktning det har handlat om.

Fotografering är stort. Mycket, mycket större än vad många antagligen vill begränsa det till för att lyckas hålla en respektabel nivå.
Gemensamt för fotografer i yrkesrollen är att de måste bort från skarpa situationer och ge andrum till fotoövningar baserade på lek med strukturerad kreativitet.

Och ur allt detta har jag skapat en strukturerad arbetsmetod och tänk som applicerats på relevanta fotoövningar som har till uppgift att pusha gränser och bryta invanda mönster. Ett resonemang som jag själv följer på mina fotouppdrag. Den här workshopen vänder sig absolut inte till yrkesfotografer utan till alla som vill lära mer om medveten bildkomposition av hög kvalitet. Det har blivit ett antal workshops genom åren i Barcelona med olika motivinriktningar och jag finner staden perfekt för ändamålet!

Program och upplägg startar från hotellet där jag själv kommer att bo.(adress kommer då jag inte riktigt bestämt vilket hotell det blir ännu) Brukar vara noggrann med att hitta hygglig standard med mycket bra geografiskt läge som utgångspunkt 🙂

Workshop i Barcelona 17-20 Maj 2018

17/5.Torsdag kväll: kl.18-21
Samling för presentation med genomgång förberedelser förberedelser

Fredag: Kl.9:00 Laddade med kameran och stativ ger vi oss av gemensamt till den plats där våra övningar kommer att äga rum.
Pauser och längre lunch ca två timmar med mera sätter vi tillsammans under rådande geografiska omständigheter för att få ut det mesta och bästa av dagen.

Lördag: Startar vi samma tid och håller på fram till kl. 16-17

20/5. Söndag: Samling efter frukost 10:00 på mitt hotell för visning och diskussion kring era övningsbilder. Genomgång av bildanalys samt professionell feedback. Kursen slutar 13:00

Nödvändig utrustning: Kamera med lämpligt objektiv (vidvinkel), 3-ben stativ, Extra kamerabatteri, Laptop eller motsvarande för, Usb-minne eller liknande för lagring av visningsbilder.

Kursavgift: 7450 Sek.
Priset inkluderar endast kursen. Allt övrigt som Boende-Mat-Resor-kamerautrustning-Försäkring står ni för själva.
För företagsfakturering registrerade i Sverige tillkommer moms.

Antal deltagare: Max 8
Preliminärbokning senast 2018-01-31
Bokningsbekräftelse mot betald kursavgift senast 2018-02-28

Ni är varmt välkomna att ringa mig för frågor och allt annat som jag gladeligen berättar och delar med mig av. (Se under Kontakt)

English https://icepic.se/architecture-fine-art-photography-workshop-barcelona-may-2018/