Fotoalmanacka från er verksamhet

Gå händelserna i förväg och gör några riktigt tuffa och snygga bilder av er verksamhet 

Det här är ju bara så häftigt och roligt för alla inblandade. Eftersom det är verksamheten som presenteras så behöver ju inte årstiderna återspeglas med mer än kalendermånad med datum.
Allt går att göra balla, snygga och intressant bilder på som rör vilken verksamhet som helst. Med lite skön fantasi kan man göra enormt roliga, lekfulla eller bara berättande bilder av personal, omgivningar som ni vistas i, fikar eller lunchar, använder som mötesplatser, bara för att ta upp de mest blygsamma och mindre visuella jobben! Det är min uppgift att inspirera och mycket enklare att komma in som lekman och hitta på intressant bilder med kopplingar till vad ni gör till vardags som ju är en stor del av ert aktiva liv.

Anlita mig för fotografering av er verksamhet så skall jag utifrån vår dialog skapa riktigt härliga bilder som ni sedan gör en fotoalmanacka av i slutet av året och delar ut som gåva till de tilltänkta.
Pris för fotografering och leverans av 12 bilder som ni väljer i samråd med mig om så önskas. 27000 exkl. moms.
Fotografering av er verksamhet 8-10 tillfällen ett par timmar varje gång. Grundläggande bildbehandling och färdigställande av digitala bilder för tryck och webb.

Som uppdragsgivare kommer ni definitivt att belysa de viktiga områden som visar och representerar eran produktivitet och tjänster ur bästa synvinkel. Bildmaterialet för kalendern kommer således bli en smula sekundärt inledningsvis. Fotografierna kommer att användas för redaktionella / kommersiella och informativa syften rörande er verksamhet och blir ett utom ordenligt lyft för årsredovisningen vilket är helt i sin ordning. Det kommer dessutom att bli ett antal bonusbilder i och med vårt samarbete som kan bli något helt utöver det vanliga!

Kontakta mig på Marcus@icepic.se så tar vi dialogen vidare.

Här följer några exempel från olika branscher i syftet att visa min bredd som fotograf. Med mina 20 år som yrkesfotograf och mina 15 år som föreläsare och kursledare kan jag leverera och levererar regelbundet högsta kvalitet med anpassning till kundens önskemål om bildspråk inom Arkitektur & Interiörer, Action & Sport, Dokumentation med händelser och snabba ögonblick, Känslor & Uttryck, Mode i miljöer, Porträtt i studioljus, Produkt & Matbilder, Människor och Stämningar, Fest & Event bilder, Fotokonst för inredning samt kommersiella bildidéer. klicka upp dem större och läs under bilden!

Ett svar på ”Fotoalmanacka från er verksamhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.