Kickoff – Storstads safari med professionell fotograf som handledare och guide!

Paris – London – Berlin – Istanbul – Barcelona – New York – Ho Chi Minh City – Stockholm – Hanoi – Malaga – Hamburg – Hong Kong

Program för Hong Kong 3-4 dagar

Företagsresa med fotografering som tema under ett par -tre dagar. Lämna allt annat på rummet utom kamera/mobil och följ med mig på ett fotografiskt äventyr i någon av ovanstående städer. Spelar ingen som helst roll om ni är bevandrade med staden sedan tidigare. Den här gången utforskar vi staden utifrån mina fotografiska ögon.

Ovanstående städer kan jag som min egen ficka när jag sätter samman skräddarsydda program med Kultur – Sevärdheter – Fototävlingar – Trendiga områden – Restauranger – Barer – Krypin – Utsiktsplatser – Konstnärskvarter och andra särskilda möjligheter som er valda stad erbjuder.

Vid mindre grupper kan det vara ekonomiskt motiverat att planera in en dag eller två i samband med att jag är på plats med mina ordinarie workshops. Som T ex. inplanerat 2019 New York i mitten av september eller Hong Kong i Okt-Nov.

Temadagar med konkreta Workshops / Föreläsningar sätter jag samman enligt överenskommelse. Bestäm motivkategori med önskad kunskapsnivå från allmänt enkelt till avancerad yrkesinriktning.

Kontakt uppgifter