Icepic Fotograf Marcus Johansson

Raggare Stockholm Cruising 2016

Det är ju så viktigt att vara sugen när man fotograferar. Inga bilder kommer någonsin till dig. Kanske uppfattar man det så när man är i farten och tycker allting är roligt men så förhåller sig det verkligen inte. Som yrkesfotograf är det ens jobb att se till att du är kreativ och nyfiken på beställning.

Just den här kvällen hoppade mina sinnen av glädje och sprudlande energi. Jag vill jobba med att få fram känslan ur den här svenska Raggarkulturen. Det vill säga försöka skapa bilder som berättar om Bilarna, skönheterna, Motorintresset, Den långsamma riden av frihet som erbjuder gemenskap för likasinnade och alla som bjuder till.

Fotografierna ligger inte i någon särskild ordning nedan men jag har lagt mycket arbete på att få fram känsla, form, stämning och rörelse i berättelsen samt att det skall vara snyggt och ballt snarare än ren dokumentation.

Priser för den som tycker att någon är så oemotståndlig att de vill köpa en printer för att själv rama in och hänga upp på väggen eller kanske ge bort eller vilka andra själ som föreligger så går det naturligtvis jättebra att sponsra fotografen och förvissa sig om att han fortsätter att plåta flera kommande event!
Pris för 1 st. A4 print 590 kr. Beställ fler av samma till följande pris 150 kr. A3 print 790 kr. följande 190 kr. kuvert och porto inkluderat. A3 monterad i ram med passepartout. Yttermått ram 40 x 50 cm. pris 1490 kr. Är du företagare och vill göra fotokonst i större format monterat på plexiglas eller kanske som fondvägg så är det inga problem. Kontakta mig för mer information och priser, Här börjar vi prata signerade original i begränsad upplaga!

Mycket nöje! Fotograf Marcus Johansson