Ölbryggare Mat & Politik på Gondolen

Publicerat
5798-Group-portrait
Med Bla Bob Pease Brewers Association & Mark Brzeznski USAs ambassadör

I höstas fick jag vara med på bryggarfesten uppe på Gondolens tak och provsmaka fantastiskt god tillagad mat komponerad med lika spännande öl av Adam Duyle.

Inför uppdraget fick jag veta att jag skulle fotografera deras tillställning som en slags lunch och mingel och såg då framför mig vilken utrustning som gjorde sig bäst för detta ändamål.
När jag väl kom dit visade det sig att dom hade flugit in en egen kock för att servera ett antal rätter med lika många sorter öl och det var plötsligt frågan om att göra produktfoton av kombinationen som serverades. Jag kände mig en smula snuvad och aningen förbannad över bristen i kommunikation detta kräver en helt annan sorts förberedelse av tankemönster och utrustning samt en helt annans prislapp på uppdraget.

Nåväl Bob´s sekreterare från London hjälpte till och sätta nivån på bildupplägget och det var bara att finna sig och jobba med det jag kunde. Det är ju ändå så att i slutet av allt detta så vet man att bilderna förr eller senare skall publiceras som nu i nästa nummer av The Caterer magazine in the UK och då är det direkt mitt namn som ansvarar för kvaliteten på bilderna och ingen bryr sig om omständigheterna och är därför inte okej. Som fotograf behöver ju varje jobb vara ditt bästa och därmed kanske leda till nya möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.