Fotokurs 4 stegs utveckling med professionell fotograf

icepic fotokurser 20 år 2021

Fyra sammankomster med temalagda eller skräddarsydd inriktning privat i Stockholm enligt överenskommet datum. Relaterade fotoövningar att genomföra på hemmaplan efter varje kursdag.

 

Vi bestämmer en sammankomst i taget och genomför temat mellan 10-16. Du får skriftliga relaterade övningsuppgifter att fotografera på hemmaplan mellan kursdagarna. Det här upplägget tar dig långt in i fotografins värd och serverar det viktigaste hörnstenarna på ett pedagogiskt och genomtänkt sätt. Jag utgår från dina befintliga kunskaper och anpassar nivåerna därefter. Du kan alltså var helt nybörjare eller etablerad yrkesfotograf.

Med mina 25 år som heltidsfotograf och över 20 år som kursledare har jag satt fingret på varje viktig detalj som gör bilden mer intressant samt hur man bäst tillgodoser sig dessa avgörande kunskaper.

Följsamt i din takt tar vi ett steg i taget med hands on övningar som förankrar och ger dig klarhet i varför, hur och när. Upplägget gör att du aldrig behöver missa en sammankomst och du får gott om tid att genomföra de relaterade övningar på hemmaplan. En genomsnittlig takt för kursens helhet är ca: 2 månader.

Ps. Det här uppläggen finns även som en sammansatt kurs i till reducerat pris och med andra deltagare. Sommarkurs i Stockholm eller kanske Paris alternativt New York?

Kommentarer från kursdeltagare

Presentkort

Inför kursstarten diskuterar vi igenom vilka kurser som du finner intressanta samt vilket tempo som gör sig bäst.

Rent konkret kan en kombination se ut så här om du t ex. är ny på fotografering eller vill förankra grunderna mer ordentligt: (klicka på kursnamnet för att läsa program och innehåll)

Steg 1. Grundkurs intensiv börjar du med om du är osäker på kameran eller att exponera manuellt. (En av tre heldagar) Fortsätt med steg 2 Bildkomposition visuell kraft och avsluta med steg 3 Porträttkurs med modell i naturlig miljö
Avslutningsvis steg 4 Bildanalys och bildbehandling i samband med redovisning av ett antal bilder från genomförda fotoövningar. 

Kursavgift: 16400 kr.  Moms tillkommer för företagsfakturering
4 kursdagar/sammankomster i Stockholm samt skriftliga relaterade fotoövningarna som utförs på egen hand mellan sammankomsterna. Studietid sammankomster 28 tim. Praktiska övningar på egen tid ca: 28 tim. eller enligt din ambition.
Under kursperioden kan du alltid få råd och handledning över telefon.

 

Här nedan följer några bilder med rubriker från relaterade kurser (Klicka på bilden för att se den i korrekt storlek)