Icepic Fotograf Marcus Johansson

Fotokurs 4-steg privat med professionell fotograf

icepic fotokurser 20 år 2021

Erbjudande: Köp presentkort i Januari och spara 2500 kr. (Presentkortet gäller tom Mars 2023.)

Fyra sammankomster med temalagda eller skräddarsydd inriktning privat i Stockholm enligt överenskommet datum. Relaterade fotoövningar att genomföra på hemmaplan efter varje kursdag.

 4-stegs utveckling tar dig långt in i fotografins värld! Välj vilken kurs och datum då du vill börja. Eller diskutera med mig i förväg så lägger jag upp en lämplig kursplan efter önskemål och behov av kunskaper. 

Kommentarer från kursdeltagare

Presentkort

Upplägget gör att du aldrig behöver missa en sammankomst och du får gott om tid att genomföra de relaterade övningar på hemmaplan. En genomsnittlig takt för kursens helhet är ca: 2 månader

Inför kursstarten diskuterar vi igenom vilka kurser som du finner intressanta samt vilket tempo som gör sig bäst.

Rent konkret kan en kombination se ut så här om du t ex. är ny på fotografering eller vill förankra grunderna mer ordentligt: (klicka på kursnamnet för att läsa program och innehåll)

Steg 1. Grundkurs intensiv börjar du med om du är osäker på kameran eller att exponera manuellt. (En av tre heldagar) Fortsätt med steg 2 Bildkomposition visuell kraft och avsluta med steg 3 Porträttkurs med modell i naturlig miljö
Avslutningsvis steg 4 Bildanalys och bildbehandling i samband med redovisning av ett antal bilder från genomförda fotoövningar. 

Kursavgift: 16400 kr.  Moms tillkommer för företagsfakturering
4 kursdagar/sammankomster i Stockholm samt skriftliga relaterade fotoövningarna som utförs på egen hand mellan sammankomsterna. Studietid sammankomster 28 tim. Praktiska övningar på egen tid ca: 28 tim. eller enligt din ambition.
Under kursperioden kan du alltid få råd och handledning över telefon.

Här nedan följer några bilder med rubriker från relaterade kurser (Klicka på bilden för att se den i korrekt storlek)

15 kommentarer

  1. […] Utifrån vad jag berättat här som är ett helt vanligt scenario så har jag skapat en välbalanserad fotokurs som jag kallar för 3-stegs utveckling som vänder sig till dig som vet och förstår att du vill bli en bättre fotograf där kunskapen ger dig mer fotoglädje. Läs mer om denna unika workshop Nyhet 2014 Fotokurs 3-stegs utveckling […]