Årsta dal som fotokonst projekt

Publicerat

Sedan snart ett år tillbaka har jag med förtjusning jobbat med att framställa grafiskt tuffa och snygga bilder från Liljeholms kajen med omgivning. Efter att jag har plåtat fastigheter åt SPP Storebrand med utmaningen att skapa fräna attraktiva bilder från ibland byggarbetsplatser med byggkranar och annat bråte har jag funnit att det går att göra riktigt balla grafiska bilder på ett sätt som inte blir detsamma då det står färdigt. Det finns en kraft och energi i byggnadsprocessen som jag lärt mig uppskatta och som gör sig på bild!

Här följer några exempel på de senaste bilderna från Årsta – Liljeholms kajen i Stockholm som jag valt att kalla Årsta Manhattan. Klicka upp bilden som stor för att se den korrekt!

Kontakta mig gärna om ni är intresserade av att köpa fotokonst eller anlita mig för uppdragsfotografering där jag naturligtvis även producerar korrekta och attraktiva fotografier av det ni önskar även verksamhetsbilder från byggprocessen. icepic fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.