Bästa bild Maj 2014

Publicerat
Salamiost Fotokonst
Salamiost Fotokonst

Äntligen vår på riktigt! Och då minns jag hur jag under Berlin vistelsen i Februari fick lubba iväg till apoteket för att införskaffa Allergitabletter mot pollen då det var förvånande 12-15 grader varmt i solen.

Höjdpunkten består av en inbjudan från tidningen tete a tete om att komma och föreläsa om Street photography hos Circele suedois i Paris, En föreläsning som jag minns där folk kiknade av skratt inför de fotografier jag presenterade tillsammans med mina fantasifulla tankar bakom bildernas uppkomst.
En ide föddes när jag besökte SRVs nya kontor om att de vore häftigt snyggt med sopor på väggarna som fotokonst. De gillade idén och jag fick göra en heldag med kameran i högsta hugg på soptippen för att helt och fullt ägna mig åt det som jag tycker kunde göra en intressant bild och fungera som väggkonst.

Årets Maj bild blir en färgstark sådan av kasserad Salamiost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.