Bästa bild September 2014

Publicerat
New York Model shoot
New York Model shoot

Efter en fantastisk semester i Juni juli var det enormt häftigt att få se fram mot att åka till New York i September!

Min tredagars workshop i Street photography blev en given lycka med sköna deltagare som positivt ägnade sig helhjärtat åt fotografering under några dagar.
För några få var det först besöket och så även för min modell som hängde med mig för att göra några sköna bilder i häftiga Street-miljöer. Tre långa härliga dagar ägnade vi åt att försöka skapa all världens balla bilder med små resurser men med mycket gemensam kunskap och tuffa idéer och gott självförtroende.

Ovanstående bild blir den bästa från September 2014 för jag blir glad när jag tänker på hur den blev till.
-Veronica (Modellen) Gillade inte alls min idé om att kliva ut i mitten av gatan och jag förstod henne men var så fast besluten om att inte ge upp tanken förrän jag prövat alla argument.
Hade det varit i Stockholm så hade jag nog inte insisterat, här däremot är bilisterna mycket mer uppmärksamma och mer ansvarsfulla i sin körning. Tror vi gjorde ett par hundra bilder och min tanke var att inte få med andra bilar förutom Yellow cabs, På sista bildrutan händer det Taxibilar i hela bilden och hon för sig perfekt, Lyckan är gjord!

Gott Nytt år Allesammans!

//Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.