Bebisfoto 1-2-3 Privatkurs hemma

1 april, 2011

Jag vet inte om jag är så här pass intressant på mina kurser men tanken är smickrande! Klicka upp i större format här nere th och bedöm själva!
Jag har nu hållit bebis foto för föräldrar i 3 års tid på Folkuniversitetet och succén bara ökar. Inte minst om man ser till alla andra som försöker ta rygg efter att det läst och hört om vårt goda rykte, såsom Medborgarskolan och Fotografiska akademin med flera efterföljare.
Nåväl, inget ont i det men vi har kommit lite längre och jag har finslipat upplägget och pedagogiken näst intill perfektion. Faktum är att lokalerna och tidpunkterna inte räcker till för alla sökanden.
På förfrågan har jag därför skapat möjligheten för er som är några mammor att göra kursen på hemmaplan istället för i skolans lokaler. Låter det här intressant så hör av er till mig så skall jag berätta mer om möjligeterna!
//Marcus

Ups, Höll nästan på att glömma att jag även utvecklat en street-kurs för föräldrar med barnvagn!

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.