Berlin streetphotography weekend 2012

Publicerat

För tredje året på rad nu upprepar jag vinterns ballaste och roligaste fotografiska upplevelse!
Onsdag 15/2 samling på vårt mysiga hotell ca kl. 17 för att gemensamt dra ut och äta på ett klart spännande ställe! Kamerorna är naturligtvis med. Efter blir det loppis ala Berlin med rock´n roll konstnärer, trendsättare, smycken, kläder, skor och jag vet inte allt, här infinner sig en stämning som är värd hela resan!
Torsdag 16/2 sätter vi av till att besöka fotografiska gallerier och aktuella utställningar. Med kamerorna högt hållna plåtar vi oss fram och pausar då och då med bira varvat med övriga önskmål.
Fredag 17/2 Streetphotography fotokurs hela dagen och en bit in på kvällen med mitt nya inslag “Nightstreet” Här får du lära dig mer om hur man tänker, förbereder och vågar mycket mera. En workshop som ställer krav på din utveckling. (Pris 1890 kr.) Lördag 18/2 lämnar vi öppet till det som känns rätt för dagen, kvällen är antagligen vigd för utgång på riktigt för dom som vill och orkar! Söndag 19/2 Fritt strosande och hemfärd.

Läs Elisabeths skildring här och mejla mig för mer ingående info
Det går naturligtvis bra att köpa presentkort till kursen för den som tycker att dom måste ge bort den ballaste julklappen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.