Dokumentera din arbetsdag

[nggallery id=26]

Fler referensbilder…

Dokumentera din arbetsdag och arbetsplats

Uppdrag/Privat/Kommersiellt

Det här går ut på att jag följer ert arbete med kameran under t ex. en halv eller hel dag.
Fotograferar er in action på jobbet med era arbetsuppgifter ur olika perspektiv. Med glimten i ögat fångar jag intressanta detaljer, Stämningar och sinnesuttryck allt sådant som rör er yrkesroll och företagets inriktning. Ett proffs på jobbet helt enkelt!

Om man ser till livet och det man fotograferar längs vägen så består de vanligaste bilderna av vänner och familjemedlemmar i olika samanhang som semester och fritidsaktiviteter.

Bilder som är riktigt spännande och intressanta ur ett tidsperspektiv är ju ens vardag på jobbet, hur den än må se ut!
Med tiden så kommer dessa bilder garanterat att bli de mest betittade och antagligen de högst värderade i ert fotoalbum.

Kommersiellt

Som ansvarig för firmans ansikte utåt kan man med ovanstående material göra en rad informativa och representabla presentationer. Välgjorda kvalitativa bilder tagna ur verkligheten utan det påklistrade reklamskimmer som bleknar bort obemärkt i dagens mediebrus.
Kunder och affärskontakter ser er verksamhet för vad den är.

Några förslag på användningsområden är:

Ett bildspel av verksamheten kan bli riktigt läckert och t ex användas i receptionen, väntrummet eller som en snygg och proffsig företagspresentation.
Hemsidan, trycksaker och annonsering är andra självklara områden där bilderna från verkligheten blir ett effektivt visuellt verktyg.

Min kommentar

Bildens fotografiska kvalitet speglar så mycket mer än innehållet i det avbildade motivet. I det undermedvetna läser vi annonsörens ansikte utåt, dvs. företagets resurser, kunskapsnivå, seriositet och ambition.

 

Kontakta mig för mer information eller låt mig presentera några förslag utifrån era önskemål.

Välkommen

Fotograf Marcus Johansson

Ett svar på ”Dokumentera din arbetsdag”

Kommentarer är stängda.