Föreläser på Landstingets fotoklubb ikväll

Publicerat
För all del Sthlm Street Mars 2016
För all del Sthlm Street Mars 2016

Det blir skoj att besöka den här nybildade fotoklubben ikväll och jag hoppas många kommer!
Temat är Bildkomposition där jag har med mig en rad olika och ganska färska bilder med underrubriker som Action/rörelse – Människor – Nattljus – Studio – Arkitektur samt övriga motivområden som Vyer lite Natur och Fotokonst.

Bildkomposition verkar hett nu. Fullsatt kurs i söndags samt några privatkurser senaste månaden till min stora glädje! Som jag tjatat på deltagare från andra fotokurser att ta det här steget utan vidare framgång. Det är som om att alla förlitar sig på vad de tror att de ser i andras fotografier och därmed kan klara av att göra det själva.
Så är inte fallet och jag vill naturligtvis inte förstöra upptäckarglädjen för er men enligt min mening så tar det åtminstone 50.000 bilder för att komma fram till detsamma som min kurs erbjuder på en dag. Måste ju vara mycket roligare att göra dessa bilder som direkt kommer att börja växa i betraktarens ögon från dag 2 och framåt istället för att komma fram till samma slutsats om tio år och sedan göra om alla bilder för att det blir så mycket roligare med den nya kunskapen om bildkompositionens verkliga kraft!
Så ge det här en chans du kommer inte bli besviken.. Bildkomposition visuell kraft

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.