Foto Roliga & Genomtänkta Endagskurser

Publicerat

Högre kvalitet och mer uppmärksamhet får du knappast

Den här konceptet bygger på att du skall få ut så mycket som möjligt dvs ett genomtänkt och bearbetat fotokapitel under en hel dag.
Med få deltagare och med mig i bakgrunden under hela tiden får ni max feedback direkt på plats och kan på så sätt skapa en direkt dialog och undvika fatala misstag som annars lätt gror sig starkare.
Det innebär också att varje deltagare får spetsa sin kompetens indviduellt då jag lyhört sätter ribban efter er förmåga ovasett om ni är nya eller har många års erfarenhet eller proffs för den delen. För att skapa glädje och få öva autentiskt gör vi kursen direkt på fältet som naturligtvis är mycket roligare än att sitta i ett grått klassrum.
Efter avslutad kurs har ni insikt och kunskap som ni tar med er hem och fortsätter att träna på. När det sedan ligger er i tiden eller är sugna på fler steg eller vill utvecklas mer är ni välkomna tillbaka för nya kurser och utmaningar.

Fördelen med endagskurser är förutom att ni kan fövalta tidsupplägget själv att jag även till minimal kostnad kan utföra kurserna på plats hos er eller varhelst ni önskar!

Som företag eller grupp kan jag även arrangera fotokurser, workshops, föreläsningar eller fotoresor utomlands efter öskemål men har även färdiga koncept som inte går av för hackor, nivån sätter vi tillsammans.

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.