Fotografera det vi ser, Duger inte…

Publicerat
Dog Carrier HK 2013
Dog Carrier HK 2013

..inte om du vill förmedla det du faktiskt “ser” Eller om vi istället kallar det upplever vilket brukar bottna i de känslor motivet väcker.
Alltså borde du fundera över dessa och hur de återskapas tillsammans med motivet för att berätta med bild om din upplevelse.

Dom flesta jag möter jagar inspiration och nya läckra motiv att fotografera. Entusiaster hänger på fotosidor, går på utställningar och är med i klubbar och går någon gång en fotokurs som verkar ha ett intressant innehåll eller föreläsare. Vilket jag har full förståelse för och roligt är det, Jag gör det själv så ofta jag kan.
Men då och då möter jag kursdeltagare som ställer krav och när man benat ut vad de verkligen behöver utveckla visar det sig att många valt fel kurs. Fotokurser är alltid bra missförstå mig inte. Men om man ser till vad som verkligen är kuggen i maskineriet så bottnar det i att lära sig bli bättre på bildkomposition, punkt.

Bättre bilder Komposition En av mina kurser som har minst deltagare och bevisar därmed att vi föredrar att göra det som verkar mest roligt, -och alltid lär man sig något. Vilket inte går att argumentera mot. Åter för dig då som vill få större utdelning i form av berättar glädje och fler intresserade betraktare så kan jag varmt rekommendera att följa länken och boka in dig på ovanstående foto workshop eller kontakta mig så resonerar vi fram vad du behöver för att utvecklas fotografiskt!

Mvh Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.