Fotografera med Iso 12800

Publicerat

Besökte Allmänna Galleriet för att pröva deras hamburgare och den gick verkligen inte av för hackor! Nog, den bästa jag ätit i Stockholm och kommer definitivt tillbaka så länge jag inte behöver använda sked 🙂 Hade kameran med mig efter att jag avslutat en Grundkurs och besökt “Reclaim photography” på plattan och surrat med några sköna gatufotografer.
Nåväl, På AG sprang jag på Mikael Lundgren (bilden till vänster) en skön uttrycksfull person som jag prövade nya kameran på för att se hur mycket brus 12800 levererar under detta krogförhållande. Se bilden större i galleriet till höger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.