Fotografisk utveckling Teknik-bildspråk

Publicerat

Foto: Arkitektur Barcelona

Nu är säsongen för fotografisk utveckling igång på allvar.

Som de flesta redan vet så är foto en pryl-sport. Det pratas och diskuteras kameror och tillbehör till 99%. Och visst är det roligt att handla! Skälet är naturligtvis logiskt eftersom utrustning är konkret med dess tekniska fakta. Bild däremot svävar och är ofta subjektiva bedömningar. En klart osäkrare väg om vi skall jämföra.

Nå, Fotografering är roligt på alla nivåer och skall så förbli.

De flesta som väljer en fotokurs för att utveckla sitt bildspråk gör det offtast med hjärtat och med rätta.
För dig som har ambition att göra karriär eller bloggar eller fotograferar i jobbet och gör bilder som skall publiceras och synas på olika sätt måste kanske tänka lite längre.
Här bör man absolut söka sig till fotokurser som ligger längre ifrån sig. Dvs Vill du utveckla din känsla för komposition – Lär dig fotografera Arkitektur, Detsamma gäller om du vill fotografera Mode, Porträtt, porträtt, Bröllop m.m. med yrkeskvalitet.
Vill du träna upp din uppfattnings förmåga att kunna skjuta snabbt och ögonblickligen anmäl dig till Street photography. Osv..
Med det sagt skulle jag varmt rekomendera mina endagskurser i den stegutveckling som råder. Eller om du nu vet att du klarar grunderna att komma ner till Workshopen i Barcelona och Göra steg 2-4.

Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.