Fotokampanj för nya kunder året ut!!

Publicerat

 

Förnya era bilder från verksamheten. Jag bjuder på en halvdags fotografering!
Låt mig göra snygga bilder av er verksamhet helt gratis utan förbindelse till köp. På så sätt kan ni sätta mina fotografisk kunskaper på prov utan risk. Gillar ni bilderna och vill använda dom så köper ni loss dom för ändamålet. Priserna följer SFF riktlinjer.

Ett erbjudande som är oklokt att säga nej till helt enkelt!
Välkommen att kontakta mig för mer information och bokning.

Fotograf Marcus Johansson

Bildexempel från MAISON LEBON, Paris

Ps Erbjudandet gäller även för tidningar som jag inte har haft nöjet att jobba för tidigare ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.