Fotokurs Komposition Lör.15/9

Publicerat

Bild: Nyc se den större i gallery till höger.

Bildkomposition är allt

På de två senaste kurserna fick jag liknande frågor som hänvisade till alla dessa tekniska frågor som man kan läsa i forum och i given bildkritik på olika fotosidor. Det här verkar som att väldigt många klamrar sig fast vid och försöker efterleva i sina egna utövanden med kamera och teknik. Många gånger så till den milda grad att man gör avkall på att hur bilden framträder och vad den faktiskt berättar. Tekniken är ju väldigt trygg och konkret att luta sig mot för många fotoentusiaster, närmare bestämt de allra flesta utom några få procent som bokstavligen enbart går på om bilden berör eller ej i sin stämning, ljus, komposition, närvaro, kontakt och budskap.

Den här kursen som jag kallar för steg 2 lär dig att förstår skillnaden mellan en enkel, korrekt, spännande och kreativ komposition dvs hur du kan använda bildspråket så att det passar dig och når fram till betraktaren på det sätt du önskar!

Kursen är strukurerad och pedagogiskt uppbyggd så att du verkligen förstår varje pusselbit och hur du forsättningsvis kan använda dig av kunskapen i alla bildsammanhang!

Läs mer här och utveckla dina fotografiska kunskaper …

Kursavgift: 1490 kr. Max antal deltagare 6

Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.