Fotokurs med presentkort

Publicerat

Visst är det kul när man hittar en gåva som mottagaren kommer att älska

En Endagskurs/workshop gör det möjligt att ge bort utan att vara osäker på om det går att genomföra eller passa in. Kurserna går som regel en Lördag eller söndag för privatpersoner.
Du behöver heller inte sätta dig in i att försöka hitta rätt inriktning på kurs utan överlåt detta till mottagaren att bestämma.

Se alla möjligheter som finns att välja bland här…

Vill du ge bort något helt fantastiskt roligt och spännande som en workshop i Barcelona, Paris, eller kanske Berlin så se till att köpeskillingen blir av rätt valör på presentkortet bara. Eller ni kanske vill köpa en skräddasydd kurs där de får en heldag helt efter era önskemål om inriktning och val av plats.
Låter man fantasin flöda så kan man ju tänka sig rätt mycket. Tex En heldag i Nordkapp på en fiskebåt, Hängades i rep på en bergsida, På cykel genom Amsterdam, Kanske en heldag med ett Jaktteam, En eller ett par dagar i Gotlands fantastiska natur, Kattakomberna i Paris, En heldag med motorsport på någon arena/bana, Plåta musik live, Kanske fånga vår fantastiska skärgård,
Eller en heldag i studion med riktigt duktiga modeller, Bli bättre på att ljussätta och fotografera produkter, Ja, det finns inget stopp och mina begränsningar är föga.

Snabbt och enkelt mailar du ditt önskmål till mig och jag returnerar det färdiga presentkortet med det vita fältet tomt för en personlig hälsningsfras. tillsammans med kontonr och övrig informatation. Du behöver bara skriva ut det på vilken skrivare som helst genom att det är i svartvit så håller det alltid hög kvalitet.

Välkommen!

Ps läs igenom kursprogrammen och titta på deltagarkommentarerna här i högerspalten ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.