Fotokurs Streetphotography 24 Juli

Publicerat

Nu närmast ingår den i sommarkursen nästa vecka där det går att vara med på bara den om man vill eller i New York om några veckor om så önskas!
Street är väldigt mycket vad du gör det till och då är det en fördel om du vet på ett ungefär vad du vill fånga och önskar bli bättre på.
Allt som finns därute på gatan i den urbana miljön kan räknas hem som street och översättas till gatuliv dvs att mänsklig närvaro förekommer i bilden.
Detta gör att kategorin är outömlig på motivområden och därmed alldeles för mycket information att försöka övergripa under en dag och bör således delas upp till vad du klarar av eller intresserar dig för stunden.
Kursen går ut på att lära dig våga mer med kameran och därefter lära dig förvalta pundet till en snyggt komponerad och händelserik bild i fint ljus och att få alla dessa pusselbitar på plats under ett ögonblicks sekund är och förblir den stora utmaningen!
Här ovan ett exempel som förenar ögonblick, kamerateknik, närvaro, fint ljus, stämning och timing i en balanserad komposition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.