Fotokurser Nyhet 2014

Publicerat

3-stegs utveckling i eget tempo möjliggör genomförande för alla som vill lära sig mer och skapa spännande bildspråk!

Under många år har jag studerat och experimenterat med olika sätt att undervisa och prövat vilka fotoövningar som ger bäst utveckling under vilken takt och grad av nivå.
Metoderna, strukturen, och tänket har gett mig insikt och förvandlat resultaten för deltagare till det dubbla mot för säg 7 år sedan.
Den här 3-stegs utvecklingen är resultatet som jag stolt presenterar och lanserar med start 2014

Stockholm Street
Stockholm Street

Iden och praktiken kommer från att jag då och då utvecklar yrkesfotografer på olika platser i Sverige även utomlands för den delen. En utbildningsdag i taget fungerar för alla oavsett övrig agenda.

Det är också helt avgörande att du håller ett visst tempo i likhet med att köra mycket bil när du väl har körkortet i hand. Omöjligt att bli en duktig och säker förare om du inte kör nästan varje dag under åtminstone 6 månader. Detsamma gäller för fotografering. Om ingen visar dig vägen om vad som gör skillnad och hur det går till kan du hålla på hela livet utan att utvecklas nämnvärt. Och tro mig, de flesta behöver bra mycket mer vägledning än dom själva föreställer sig eller inser. Det är min absoluta sammanfattning av drygt 10 års utvecklande av andra fotografer.

Det här tar dig långt in i Fotografins värld och ger dig en genomtänkt professionell (bara det bästa är gott nog) struktur med pedagogiska övningar som förankrar kunskap för all framtid!

Kombinera själv de 3 utvecklingskurser som du vill genomföra. Tex. Komposition som hjälper dig strukturera ditt tänk kring bilder för att få ut mera och sedan övergå till kreativitet. Porträtt lär dig fotografera människor mer medvetet så att du förstår vad som gör skillnad både teknisk komposition och emotionellt berörande. Och kanske avsluta med Street som utmanar alla dina fotografisk kunskaper där det handlar om att våga mera sam förmåga att se utvärdera och genomför spännande bilder av gatulivet i urban miljö. Mellan kurserna får du konkreta och relaterad fotoövningar som håller dig igång och leder till fördjupad kunskap på området samt i vilken omfattning (individuellt) de bör genomföras för att ta dig till nästa nivå. Den ganska avancerande bildanalysen anpassas till din nivå utifrån resultatet av första kurstillfället. Den ger dig den fotografiska grammatiken som sammanfattar och vidareutvecklar tänk, struktur, teknik och komposition för att skapa ett rikare bildspråk.

Är du redan är entusiast eller kanske yrkesverksam. Kontakta mig gärna för samråd så pratar vi ihop oss om vilka kurser som motsvarar dina förväntningar och utmanar till nya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.