Fotoweekend Berlin 15-19 Feb 2012

Publicerat

Häng med på en riktigt häftig fotoresa så här i vintertider. Något som tar dina tankar totalt från vardag och verklighet och får hela din själ att le 🙂
Läs mer här och spana in sköna bilder från tidigare resor under samma tid

På fredag den 17/2 delar jag med mig av mina kunskaper i Streetphotography en heldagskurs som lär dig mer om att fotografera främmande människor, mijlöer och framför allt vilka knep man kan ta till för att våga mera!

Lördag ägnar vi åt att fotografera en fantastiskt duktig modell i superhäftiga miljöer här får du lära dig hur man fotograferar porträtt och människor, vad som gör skillnad samt hur man tänker och regisserar. Förmodligen roligare än både Julafton och tivoli om vi borster från dom kunskaper som kommer att skapa ett brett leende på dina läppar!

Utöver allt det här så kommer vi att besöka häftiga platser spännande miljöer sunkiga ställen käka och dricka gott, gå på utsällningar och gallerier med mycket mer och fotografera så det dånar om det. följ länken ovan så får du en ganska bra bild om hur det brukar gå till!

Mejla mig gärna för ytterliggare info om hotell m.m. Och ta ett sånt där skönt spontant beslut som kommer att skapa ett välmående som räcker ända fram till våren.

//Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.