Fotoworkshop Barcelona 28-31 Okt.

4 september, 2012

Höstens ballaste och mest genomtänkta fotokurs för andra året i rad

De här 3,5 dagarna bearbetar hele ditt kunskapsregister och ställer dig inför nya utvecklande utmaningar tillsammans med de övriga och individuellt.
Här fördjupar vi oss i den spanska arkitekturen för att lära oss fotografera kvalitativt som proffs genom att komponera spännande bilder med ljus, ytor och linjer. Därefter skakar vi loss och lämnar stativet på rummet för att anta nya utmaningar på gatan och stranden. Här handlar det om att kunna se och ta ut gatuscener, ögonblick, närvaro och kontakt, Främmande människor förenat med spännande miljöer, Utryck och vardagliga händelser och allt sammantaget göra intressanta och levande bilder. Sedan fördjupar vi oss hur man får människor (porträtt) att bli mer uttrycksfulla och vad som gör skillnad så att du förstår och kan använde dig av kunskapen fortsättningsvis. Allt det här i Barcelonas inspirerande miljöer tillsammans i gott sällskap, mat och dryck med mycket mera!

Så häng med på en utvecklande och spännande fotoresa! Kolla in bilderna från förra året och läs mer. Kontakta mig för övrig info om boende m.m….

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.