Grundkurs intensiv i Stockholm Lör 25/2

Publicerat

Igår var jag på ett release party med fullt band i en lägenhet på Södermalm! Duktiga musiker och lite halvtokig gjorde susen med Peter Pedersen.

Nå, i torsdags befann jag mig på ett övergivet fängelse i Tallinn och plåtade Model On Location som det så fint heter på engelska!

I båda miljöer mötte jag andra människor som gillar att plåta det dom ser för stunden och tycker är roligt att kunna förmedla till andra. Samtidigt får jag alltid en rad frågor då dom förstår och ser att dom faktiskt inte nyttjar kamerans fulla potential. Så mitt inte så långsökta tips blir att gå en fotokurs och lär dig kameran så kommer den där fotoglädjen att bli mycket roligare och framför allt känslan av att du kan lita på att det blir som du önskar med dina exponeringar.

På lördag finns det plats ledig för att vara med och lära sig detta en gång för alla och jag menar det bokstavligen. Läs vidare här och boka in dig för en heldag som öppnar nya dörrar för din fotovärld! Grundkurs intensiv
Välkommen!
Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.