Höstlovskurs 27-30 Okt Stockholm

Publicerat

Tänket och resonemanget kring den här workshopen bottnar i att göra dig till en bättre visuell berättare. Målet med kunskaper och behållning är att likna vid att fotografera semestern, resan, eller utflykten. Under 20 år nu har jag fått ta del av bildberättelser med teman presenterade av fotoentusiaster. Sammanfattningsvis kan man säga att det ofta saknas varierande bildmotiv som skulle göra berättelsen mer fullständig.

Under de här dagarna tar vi oss ut på en kreativ resa som har för avsikt att tänja på gränser och fylla ut bildkompositioner till att bli mer visuellt attraktiva. Därefter sätter vi upp en bild-story som hjälper oss att se och förstå hur de enskilda bildmotiven binder ihop till en intressantare helhet.

För att möjliggöra det här så autentiskt och pedagogiskt som möjligt har jag valt ut ett specifikt område för fotouppgifterna. Här finner vi Historia, Kultur, Hantverk, Stämningar, Varierande ljus, Vyer, Detaljer, Människor, Lantbruk, Affärer och levnadsförhållanden i hus och hem samt gårdsdjur m.m. Det medför att era tankar och alternativa valmöjligheter inte skenar iväg samt att vi får en mer konkret bildanalys för gemensamma diskussioner.

Premiärpris för de här 4 dagarna är 5900 kr. Läs mer information här och boka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.