Jodie Foster på Götgatan i Sthlm

Publicerat

Nej men likheten slog mig och i samma ögonblick tog jag den här bilden på Götgatan igår
(Se den större genom att klicka på den th i gallery)

Att kunna fotografera i samma stund som ser och upplever något är vad jag vill kalla för sann fotoglädje!
Det här är ju något som jag vet många vill ägna sig åt och gör. Det finns inga genvägar eller facit till hur man går till väga bara praktiskt fototräning. Igår hade jag en kurs för föräldrar med bebisar med sig. Och det första som slår mig är all dessa värsting kameror som står uppradade framför respektive deltagare. Helt fantastiskt häftigt på sitt sätt. Kamerorna däremot gör ju inga mäktiga fotografier utan leverar bara en viss kvalitet och ger en känsla av att ha många hästar under huven men behöver fortfarande en förare. Det här är vad många av mina fotokurser bygger på att blir riktigt bra förare!
Läs mer under fotokurser och boka in en kursdag som verkar spännande.

Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.