Kreativa bilder väcker intresse

Publicerat

Här visar jag några av mina bildidéer som jag skapat och genomfört för uppdragsgivare. Klicka upp bilderna för att syna korrekt!

Uppdragsfoto av Nordstans gångtunnel
Personalporträtt med VD i framsätet

När ni anlitar mig för uppdrag fotograferar jag enligt önskemål men brukar ofta krydda med lite extra kreativitet då tid och utrymme finns. Bonusbilder som ni kan välja om det faller er i smaken. Det har naturligtvis uppmärksammats och lett till att jag ofta får fria händer när det kommer till att återge dynamiska bildberättelser för informativa och kommersiella syften. Uppdragsfotografering

Personal i arbete på kontor
Sekreterare i arbete som detaljbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.