Modeller sökes till fotokurser 2012

Publicerat

Kvinnliga & Manliga modeller, erfarenhet ej nödvändig

Ett strålande tillfälle för dig som älskar att stå framför kameran och vill lära sig mer om hur man agerar, toppar energin samt allt övrigt som har betydelse i syftet att skapa härliga porträtt som berör!
Det här kan också leda till fler möjliga uppdrag och du får naturligtvis ersättning.
Kontakta mig så kan vi pratas vid och ev. göra några provbilder.
//Fotograf Marcus Johansson

7 svar på ”Modeller sökes till fotokurser 2012”

 1. Om du fortfarande söker en modell så är jag mycket intresserad! Jag är en tjej på 17 år (snart 18) som älskar att stå både framför och bakom kameran. Jag läser foto själv så är van att använda kameran. Jag pluggar även tv så har stått en del framför kameran! Har vart med på lite filminspelningar och är även modell för Wella. Om detta låter intressant maila gärna mig!
  MVH Cecilia

 2. Söker du en manlig modell så är jag intresserad! Vilken
  Modelltyp som helst, är inte blyg av mig! Jag är en vältränad man på 21 år, med fina drag. Älskar kameran både framför och bakom. Har gjort lite modell jobb för min mosters klädaffär mm. Träning är en del av mig, åker även Vasaloppet så det är ju ett måste med träning! Hör gärna av er om ni är intresserade av att se mig

  Med vänlig hälsning, Daniel

 3. Hej om du fortfarande söker modeller så är jag intresserad. Jag Heter Isabelle Pereira och jag är 17 år. Jag har själv varit modell för en dag. Jag älskar och så framför kamera. Att bli modell är min dröm, jag skulle verkligen ge allt för att bli modell. Jag är smal och 1.76 cm.

 4. Gott Isabelle, Låter toppen! Då kan vi passa på att göra några provbilder imorgon när vi träffas på fotosvängen!
  //Marcus

 5. Hej . Jag är en tjej på 21 år och är utbildad som
  Frisör och jag har alltid vart intresserad av att bli modell för har alltid vart självsäker på mitt utseende och kropp vill verkligen utvecklas inom den branschen 🙂 är väldigt intresserad inom modell yrket så skulle verkligen vilja testa 🙂

 6. Hejsan, jag är en tjej på 17 år (i sommar 18).
  Jag brukar göra lite modelljobb på sidan av mina studier.
  Mitt mål är att framföra bra bilder med hög kvalité och jag har aldrig gjort en fotograf besviken. hör av dig om du vill ha en tjej som är seriös och strävar efter att konstant förbättra sig! Bilder från tidigare plåtningar kan skickas via mail!

 7. Hej! Söker du fortfarande modeller? Jag heter Cassandra Andreasson och är 18 år , 176cm. Jag är en sportig tjej, just nu är det cheerleading som gäller. Jag har alltid älskat att stå framför kameran och får ofta höra att jag fastnar bra på bild, jag ger allt när det gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.