Möte i Paris (streetphotography)

Publicerat

Nyligen ankommen till Paris, Sätter jag mig på en bar för att invänta min vän som kommer och möter upp efter jobbet, när jag får syn på den här mannen som precis blivit en smula utskäld av personalen för att han vänligen bjöd en förbipaserande dagdrivare på en cigarett (som jag naturligtvis fångade på bild) Jag tilltalas av hans karaktär och ansikte och frågar om jag får ta en bild av honom rökandes. Det visar sig att han är en pensionerad ägare av en större berömd italiensk restaurang och kommer ursprungligen från Israel.
Plötsligt känner man sig totalt delaktig i den lilla hålan Charenton-Ecole och alla börja prata med mig.
Kameran öppnar många dörrar om man låter det hända! Se bilden större genom att klicka på den här till höger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.