Privat workshop i helgen först till kvarn

Publicerat
  Foto Kompositionskurs
  Foto Kompositionskurs
  Sofi in action i söndags se den större till höger

  Nu på Lördag eller söndag kan du som vill boka en egen dag med valfri inriktning till specialpris 3490 kr. (ord 4500) Max 2 deltagare för detta erbjudande

  Välj från det fasta utbudet här Endagskurser Eller skapa en skräddarsydd! Allt från Nybörjarkurs till mer avancerade men alla kan i det här fallet anpassas efter önskvärd nivå. Ring mig så snackar vi igenom upplägg och innehåll.

  Är ni en grupp så går det självklart utmärkt, hör av er bara så ger jag er ett specialerbjudande. Vill ni gå in i studion med en stylad modell så är finns den möjligheten också!

  Lördagen blir lite unik pga. plötsliga ändringar i planering då alla helger särskilt lördagar annars är planerade för hela hösten.

  Välkommen!

2 svar på ”Privat workshop i helgen först till kvarn”

 1. Halloj!
  Vilken kanondag vi hade, huvudet snurrade av intryck linjer och former! Jag lärde mig massor och inser hur mycket kvar det finns att lära. Men vad gör det när det bara blir roligare och roligare!
  Tack för en inspirerande och lärorik dag, nu blir det träningsläger 🙂
  Vi hörs
  Sofi

 2. Härligt Sofi, det gläder mig att höra! Fortsätt så och kom tillbaka när komposition och analys sitter någelunda och ta ett varv med Porträtt workshopen som du kommer att gilla hårt:) //Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.