Streetphotography 6/5 Fånga gatulivet!

Publicerat

Streetphotography är som ett oändligt spännande äventyr

Alla gutufotografer som jag känner och möter ofta ute på stan är helbitna, och så även Jag! Känslan att gå ut i friska luften bland andra människor och verkligen använda ögonen till att leta möjliga sköna motiv har både en sväng filosofi och meditation över sig. Man känner sig levande och delaktig i allt som pågår där ute och en kittlande spänning råder över om jag skall kunna förvalta ögonblicket eller gatuscenen som bjuds till ett förevigat foto som jag gladeligen kan dela med mig av till flera efteråt?

Är du nyfiken på mer eller vet du att du gärna vill bli bättre fotograf på området så finns det platser kvar till morgondagens kurs i streetphotography med start 9:30 Maila mig en anmälan så returner jag en bekfräftelse i eftermiddag.

Läs mer här och låt bilderna inspirera…

Välkommen

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.