Streetphotography Föreläsning 2011

Publicerat

De senaste 6 åren har en passion för gatufoto eller Streetphotography som det så flådigt heter på engelska vuxit fram och jag har ägnat seriöst mycket av min lediga tid till kategorin.
Som person är jag väldigt nyfiken och brinner alltid för att lära mig mer. Så för att bena ut begreppen för hur långt man kan ta gatufoto så har jag studerat och praktiserat i Paris, New York, Stockholm, Berlin och Barcelona och resan fortsätter… (Se detaljerna på ovanstående bild th)

Låt mig nu berätta om mina erfarenheter och upplevelser genom mina bilder samt förklara hur jag tänker och genomför fotograferingen på plats!

Kontakta mig för mer information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.